Spill med ekte penger!Melbets liste over betting og gambling muligheter er ytterlige utvidet ved å legge til Bingo og Toto. Med mange veddemålsmuligheter i hver avdeling er sjansene til at du vinner hos Melbet nå enda større.


Bingo

Det er ikke mange levende gamblere som ikke vet om Bingo og Keno. På Melbet kan du velge mellom Bingo, Crazy Bingo, Battleshop og Keno.

Oversikt

Bingo:

Tilgjengelig live for din veiledning og nytelse, kan du lett kjøpe en billett for å delta i spillet. Når du har din billett, vent tålmodig i noen minutter før livespillet starter. Som de 70 ballene plukkes ut og dealeren kunngjør dem, får du observere linjene, hus- eller jackpotresultatene og se om du vinner jackpotten.

Kjøp billettstykker og pakker med tall som vil bli dine til neste kamp. Etter hvert som tallene trekkes ut og du ser live resultatene, kan du raskt besøke gevinstfanen for å finne ut om dine nåværende gevinster. Demoversjonen av spillet er bra for alle nye spillere som kanskje vil teste systemet ut før de satser ekte penger. Som alltid er det en live chat funksjon hvis du vil klargjøre noe med vårt kundestøtte team.

Keno:

Keno er ganske lik Bingo, men med en vri. Livespillet vil vise det da de 20 ballene er valgt. Før spillet begynner kan du kjøpe en billett og vente på at spillet skal starte. Store premier og jackpotter venter deg hvis billetten din viser seg til å være den heldige.

Hver billett kan kjøpes for så lite som Kr. 20,-. Du kan kjøpe mer enn en billett for hver spillrunde. Når du har kjøpt billetter kan du raskt sjekke alle de kjøpte billettene fra den ’spill som ikke har begynt’ seksjonen og se dem sammen på et fint, enkelt grensesnitt. Når spillet har startet, endres statusen til billettene dine til ’in play’, og du får ta inn gevinstene. Demosystemet er der for deg til å prøve Keno spillsystemet før du begynner å satse ekte penger.

Battleship:

Det klassiske spillet Battleship får en ny vri når du kjøper billetter med forskjellige skipoppsett. Runder pågår den ene etter den andre mens du venter tålmodig på dine kjøpte billetter. Når livespillet starter, erklærer annonsøren de valgte tallene og du ser om skipene på billettene dine er spart eller ødelagt.

Penger kan vinnes på en rekke kombinasjoner og bonusflåter ødelagt etter hvert som spillet utvikler seg. Som alltid, når runden er over, går du raskt over til gevinstfanen for å finne ut om du har vunnet noe. Demoversjon av spillet lar deg teste vannet før du faktisk satser penger. Du kan kontakte live kundesupport når som helst hvis du har noen problemer.

Crazy Bingo:

Med større gevinster og bedre sjanser til å slå en jackpot, er Crazy Bingo en stor hit blant alle Melbets kunder. Kjøp billettene i demomodusen for å få en følelse av spillet og deretter kan du bruke spillekontoen din for å spille med ekte penger. Når billettene er kjøpt er reglene ganske enkle. Du venter tålmodig på at neste runden skal startes og håper at de 70 tallene du trenger blir trekt ut.

Nok en gang kan penger vinnes basert på linje-, hus- eller jackpot-basis. Når runden er over, sortere du raskt billettene og går til gevinstfanen for å finne ut hvor mye du har vunnet. Deretter kan du enten ta ut pengene eller fortsette å spille for bedre resultater.


TOTO

Oversikt

Spillesystemet til Tote eller Toto er kjent over hele verden og selvfølgelig ønsket Melbet å gjøre Toto action mulig for deg. I spillet Toto, velger du fra en rekke utfall for et stort antall av listede fotball- og ishockey-kamper. Du kan til og med satse en blind innsats hvis du føler deg ekstra heldig. Velg mellom TOTO-15 og Toto Correct Score for å få sjansen til å vinne stor. Det kan satses på sluttresultatet, hjemmelaget vinner, bortelaget vinner eller uavgjort.

Bortsett fra vårt utvalg av ekte fotballkamper, aksepterer operatøren også Toto-veddemål på et stort antall Esports FIFA-arrangementer. Når du har satset og trekningen skal begynne, venter du tålmodig til alt er avgjort, og da kan du komme ut av det med ditt livs største gevinst.