Vinn penger på esportMelbet tilbyr sine spillere et smørgåsbord av utvalg når det gjelder å vedde på esport. Du kommer faktisk til å ikke finne en bedre samling av esportspill som kan veddes på noe andre sted på nettet. Vi dekker hendelser som skjer i alle verdensdeler og uansett klokkeslettet eller hvor du er når du logger på, finner du alltid spennende hendelser som innvolverer din favorittesport.

Alle hendelsene som pågår blir oppdatert i sanntid for å gi deg de beste oddsene, siste resultatene og fremskritt på et grensesnitt som er både enkelt og intuitivt. For å ha den beste sjansen til å vinne stort, kan vår live kamp egenskap hjelpe deg til å følge med på en hendelse i sanntid og ta de beste avgjørelsene.

Oversikt over spill i live


Kalenderbonus

Vennligst se her en omfattende liste over alle esportene som Melbet tilbyr:

 • Call of Duty: Alles favoritt FPS er nå tilgjengelig på Melbet som eSport. Spill på tilfeldige kamper og hendelser som COD-spillere rundt om i verden spiller mot hverandre. Spill på pre-match-arrangementer og se live-sendingen for sin-running spill for å tjene bra penger på spillet du elsker.
 • Counter Strike: Kanskje tidenes mest populære taktiske skytespillet, gir Counter Strike deg en sjanse til å satse på verdensomspennende CS-hendelser gjennom Melbet. Live betting og pre-match betting er akseptert. Med CS kan du satse på bomber plantet, bomber uskadeliggjort, antall frags, runde seier, runde totalt, totalt og HUB for å nevne noen få. CS støtter også handikapsspill mens du får de beste tilgjengelige oddsene.
 • DOTA: Det enormt populære MMORPG spillet DOTA er en av hovedattraksjonene i Melbets eSports-delen. Med millioner av spillere på nettet, vil du aldri være uheldig hvis du vil satse på noen av DOTA-spillene. Som alltid er pre-match og in-running betting tilgjengelige.
 • Rocket League: Et unikt og spennende spill, se etter hvert som to lag tar hverandre i spill av basketball, fotball og hockey ved hjelp av biler! Ja, elskere av Rocket League, kan du nå satse både pre-match og in-running på HUB, totalt og oddetall/partall veddemål for å maksimere sjansene dine for å vinne.
 • League of Legends: Et ekstremt populært online RPG-spill, er Legends of Legends en del av Melbets esports-seksjon hvor du kan satse innsatsene dine på kampene før kamp og in-running.
 • World of Tanks: En kultklassiker, er World of Tanks et slagmark arenaspill som bekjempes ved hjelp av stridsvogner. I dette spillet får du satse på en rekke alternativer.
 • Hearthstone: Hearthstone er et strategisk kortspill som gjør at du kan satse på, HUB, antall, antall trekk, antall legendariske kort lagt, antall formler og antall minions brukt. Som alltid får du stase både in-running og før kampen starter.
 • Street Fighter: Street Fighter kommer nå til deg i en ny versjon som lar deg satse på dine favoritt Street Fighter-kamper og -spillere. En av tidenes mest populære kampsportene og videospillene. Vinn med gode odds når du satser på din favoritt av Ryu, Kane, Guile, Zangief eller mange andre udødelige figurer.
 • The King of Fighters (KOF): Betraktet som en klassiker av mange arcade-kampspillelskere, er lidenskapen til KOF levende på Melbet eSports-seksjonen, der du får sjansen til å satse på en enkelt kamp eller konkurrerende turneringsarrangementer.
 • Tekken: En annen stor favoritt blant elskere av arkadekampsspill, har Tekken hatt sin plass i hjernen til konsollgamer i over et tiår nå. Her på Melbet får du mulighet til å satse på Tekken-kamper som foregår rundt om i verden med spillalternativer på antall seiere, runde varigheter og individuelle antall. Handikapp er også tilgjengelig.
 • FIFA: Nå kan du kombiner din kjærlighet for virtuell fotball og fotballspill på Melbet med FIFA, verdens mest populære online fotballkamp. Bookmakeren støtter FIFA 16, 17 og 18, og du får satse på en rekke arrangementer, inkludert men ikke begrenset til Champions League, Europa League, World Championship og flere innenlandske ligaer. Med muligheten til å satse før kampen eller in-running, kan du velge å satse på neste mål, bege lag scorer, dobbeltsjanse, asiatisk handikap, riktig resultat og en mengde andre spillalternativer med gode odds.
 • eSports kampsport: Melbet har noe for UFC-elskere også med dekning av virtuelle UFC MMA-hendelser for sine spillere. Velg mellom en rekke arrangementer som rangerer fra lett til tungvekt og en rekke spillalternativer som KO, TKO, vinnende poeng og vinn ved innsending. Live-kringkasting av hendelsene sammen med pre-match og in-running betting er tilgjengelige for alle spillerne.
 • Pro Evolution Soccer (PES): PES er det nest mest spilte virtuelle fotballspillet i verden, og Melbet har dekning for alle de PES-fansene blant sine kunder. Med PES får du arrangementer fra hele verden som dekker de beste ligaene, mesterskapene og internasjonale kampene. Live dekning med sanntidspoeng, oppdaterte odds i sanntid, live-spill og pre-match-spill er som alltid der for underholdning og nytte. Spillmuligheter som asiatisk handikap, begge lag scorer, total poengsum, mål i hver halvdel, første mål, osv. holder arrangementene spennende og gi deg mange valg som du kan vinne på.
 • Flatout: Se et blodbad på racerbanen og sats på den med Flatout4. En av de mest underholdende virtuelle racing spillene som noensinne har kommet på markedet, med Flatout4 får du sjansen til å se fantastiske racinghandlinger der du kan satse på blant annet antall poeng spillere vil få i hver runde.
 • Worms: Morsomt, underholdende og dødelig. Worms er et av de spillene med høy konkurranseevne og masse morsomt elementer, og det blir vanskelig å finne spillalternativer på Worms noen andre steder enn hos Melbet. Velg mellom oddetall/partall, riktig resultat, HUB og antall poeng alternativer med Worms hendelser som dekkes fra hele verden.
 • Battlefield: En klassiker blant alle FPS spillene, gir Battlefield deg en sjanse til å satse på to svært konkurransedyktige lag som kjemper for ære.
 • Quake 4: Det siste tilbudet fra en av verdens eldste og mest populære FPS-spillene, er Quake 4 den ultimate kamparenaen for dyktige FPS-spillere. Her på Melbet kan du nyte blodbadet i sanntid mens du satser på vinneren, høyeste antall frag i vanlig tid, høyeste antall dødsfall og så videre med gode odds.
 • Mortal Kombat: Betraktet som et klassisk arkadespillspill av mange fans av sjangeren er Mortal Kombat spillet som introduserte spillere til begrepet "dødelighet" og "brutalitet". Nå er disse ferdigbevegelsene til din fordel når du kommer til å satse på dem på Melbet. Se kampene live når du satser på mulige dødsfall, brutalitet, antall seiere og antall poeng.
 • Angry Birds: Når Angry Birds slo på mobilenhetene for noen år siden, var det hele raseri. Det søte, men likevel konkurransedyktige arkadespillet har skapt mange versjoner siden da, og det er like populært som fremdeles blant spillentusiastene. Melbet tilbyr online Angry Bird-arrangementer hvor du kan satse på maksimal poengsum, maksimalt mulige stjerner og ferdige kart. Som alltid er oddsen alltid den beste hos Melbet, slik at du kan tjene gode gevinster.
 • TwentyOne: Også kjent som Blackjack, er TwentyOne kortspillet til et klassisk casino og et spill som tiltrekker mange spillere til bordet. Nå på Melbet kan du satse på den virtuelle versjonen av TwentyOne og satse på bust, 21, kortdrakt, kortranger, antall, HUB, gullpoeng og hvilken spiller som får de høye kortene i løpet av et spill. Oddsen er god som alltid mens du tar sjansene dine på dette klassiske virtuelle spillet.
 • Injustice: Sats så mye du vil da superuniverser og superskurker i DC-universet ta imot hverandre i dette 2,5D-arkadespillet. Live-arrangementer og pre-match-spill på HUB, runde seier og antall runder gir gode odds for alle kjennere av Injustice.
 • Steep: Elsker du ekstremsport? Da vil du definitivt elske å følge med på og satse på Steep, spillet som bringer sammen det beste av snowboarding, paragliding, ski- og wingsuit-flygning. Bli med på de utvalgte snowboardarrangementene og satse på spillernes totale poengsum for å vinne store penger.
 • Heroes: Heroes er et spennende MMORPG-spill som gir deg noen unike spillalternativer som for eksempel hvem som skal delta i kampen, hvilket nivå som vil overleve og hvor mange spillere vil overleve i slutten av spillet.
 • Durak: Det populære russiske kortspillet Durak er det perfekte valget å spille på for spillerne fra Øst-Europa.
 • Disk Jam: Frisbee tar et nytt skritt som to spillere kjempe mot hverandre i Disc Jam, det ultimate Frisbee-spillet med massevis av power-ups og spenninger. Hvis du liker spillet, kan du også nyte de gode oddsene som tilbys av Melbet.
 • eSports Baseball: USAs favorittsporter noensinne er godt representert i eSports-delen av Melbet. Finn dine favorittarrangementer, og du kan satse in-running eller pre-match.
 • eSports Golf: Golf kan være kjedelig for noen, men her på Melbet er eSports Golf veldig spennende. Sats på hendelsene mens spillerne spiller mot hverandre, og du bør kunne få de beste oddsene i spillet på hvert hull.
 • eSports Amerikansk Fotball: En annen amerikansk klassiker og en annen esport for din fornøyelse. Spill på kamper eller cup-hendelser der Melbet gir deg det beste av eSports Amerikansk Fotball fra hele verden.
 • eSports Lacrosse: Melbet er en av de få bookmakerne online som tilbyr spillalternativer på eSports Lacrosse-arrangementer. Det tilbyr Major League Lacrosse og andre arrangementer for din spillglede.
 • eSports Rally: Hvis du liker billøp, er eSports Rally det perfekte valget for deg. Velg mellom en rekke tilfeldige racerhendelser, studer live-sendingen til arrangementet for å fullføre strategien din, og du er klar til å satse.
 • eSports Bordtennis: Alle som elsker bortennis har noe å satse på. Bordtennis kommer med mulighet for spill før kampen starter og in-running live-kringkasting. Velg mellom konkurrerende turneringer eller individuelle kamper etter hvert som du liker.
 • eSports Amerikansk Pool: For eiere av Amerikank Pool, leveres det en esports versjon av spillet.
 • eSports F1: Formel 1-elskere kan glede seg fordi Melbet har introdusert den populære versjonen av alles favoritt billøp sjangre. Med muligheten til å delta i store løp og direktesendte arrangementer, kan du satse på favoritt F1-stjernene dine i den virtuelle verden.
 • eSports Tennis: Velg blant det varierte utvalg av tennis-mesterskap eller individuelle kamper og satse på dine favoritt tennisstjerner fra hele verden.
 • eSports Cricket: En av verdens raskest voksende idretter i dag, er cricket veldig populær i de asiatiske landene og Storbritannia. Derfor bør det ikke komme som en overraskelse hvis du liker å satse på "Gentleman's lek" også. Live internasjonal og innenlandske esport cricket-arrangementer er dekket, som lar deg satse på favorittlagene dine og vinne stort.
 • eSports Floorball: Floorball er en ny og utviklende sport som gjør mange folk interessert rundt om i verden. Med økende popularitet hver dag, finnes det Biennial World Floorball Championships og den årlige Euro Floorball Cup som er noen av hendelsene som du ikke bør gå glipp av. Med dette i betraktning sørget Melbet for at du skal kunne delta i eSports Floorball-arrangementer der du kan satse på favorittlagene dine i virtuelle kamper på internasjonalt eller klubbnivå.
 • eSports Bryting: Melbet tar deg inn på den virtuelle versjonen av verdens mest populære bryterunderholdning. Spill på dine favoritt WWE superstjerner og vinn stort.
 • eSports Basketball: Med NBA til neste nivå, er Melbets tilbud av virtuelle NBA-arrangementer fra hele verden en gylden mulighet for alle basketball-elskere. Velg mellom NBA 2K18 turneringer, tilfeldige kamper og individuelle kamper for å satse dine penger på. Sanntids resultater og oddsoppdatering med live-sendinger av hendelsene gjør det til en jevn og underholdende opplevelse.
 • eSports Håndball: Håndball har mange dedikerte følgere rundt om i verden, slik at en virtuell håndball-betting opplevelse har blitt implementert, som vil være vanskelig å finne andre steder . Med live-kringkasting, sanntids odds og poengsum, in-running betting og muligheten til å satse før kampstart, kan du nyte håndballspillet som aldri før.
 • eSports Rugby: En av de mest populære sportene i Europa og Australia, Rugby, både online og offline, er sporten som mange spillere velger. Derfor får du sjansen til å satse på virtuelle esports Rugby på Melbet, med mulighetene for å satse pre-match og in-running. Bruk ’live broadcast’ alternativet for å følge med på spillet og hvordan det utvikler seg og finjustere taktikkene dine tilsvarende for å utnytte de store oddsene.