Live betting som du fortjenerMens førkamp sportsbetting på Melbet presenterer sine kunder med tilsynelatende uendelige muligheter, er livespill siden der alt magien skjer. Det gir når som helst live-hendelser med over 20 sport fra over hele verden. Med muligheten til å se de fleste hendelsene i sanntid, får du velge mellom en mengde av veddemålsmuligheter. Hvis du har begrenset internett båndbredde, er hver direktesending tilgjengelig i enkle og vakre 2D- og 3D-gjengivelser, slik at du aldri går glipp av informasjon når du tar de viktigste taktiske avgjørelsene. Når kampen utvikler seg, oppdateres de nåværende handikappene og oddsene på resultatene i sanntid for deg.

Fotballkamp i live

Innsatsen kan satses med ett enkelt klikk og du kan også satse på systemspill og akkumulatorer blant flere sport samtidig. I stedet for å sortere gjennom hendelsene for å finne alle hendelsene med live-sendinger, bare velg direktesendte hendelsene, og du er klar. Du kan legge til sport og arrangementer som favoritter for rask navigasjon senere også. Melbet gir deg muligheten til å satse på Dagens Akkumulator bonusen som gir betydelig høyere gevinster og bedre muligheter for alle spillere. Bortsett fra de pågående hendelsene, blir du også kjent med de viktige hendelsene som kommer snart, slik at du er forberedt på all action.

Bare flat representasjon


Her er livespill-tilbudet på noen av de største sportene:

Cricket:
Velg mellom en rekke innenlandske og internasjonale direktesendte arrangementer med handikapp, dobbelsjanse og HUB betting alternativer. Livespill på over/under er også tilgjengelig. Her finner du menns og kvinners testkamper, fylkesarrangementer, mesterskap, T20 cricket og innenlandske ligaer. Med så mye cricket som spilles rundt i verden, uansett når du logger på, vil det definitivt være noe for deg å satse på.
Fotball:
Som alltid gir Melbets live fotballbetting et stort antall muligheter, inkludert men ikke begrenset til, internasjonale privatlandskamper, mesterskap, nasjonale ligaer, andre lands mesterskap, menns og kvinners fotball, U21 og U19 kamper og cuper fra hele verden. For hver kamp får du et stort antall spillalternativer som over/under, riktig resultat, handikapp, antall i diverse hendelser, kvalifiserer eller ikke, HUB, dobbelsjanse og så videre.
Alle de viktige kampene sendes direkte slik at du aldri går glipp av et eneste øyeblikk. Å vite spillet i detalj hjelper med in running betting frem til kampens siste sekund. Bortsett fra de primære veddemålsmulighetene, er det også andre tilgjengelige muligheter på gule og røde kort, hjørnespark, omgangsresultater, dobbelt utfall ved pause, osv.
Tennis:
En av de største sportene for å satse på akkurat nå er tennis som er dekket fra den ene siden av verden til den andre. Du kan satse på de beste ITF, WTA, Challenger hendelsene, internasjonale kamper og grand slam turneringene. Dra nytte av live-sendinger mens du slår deg ned for å satse på resultatet, hvem som vinner, oddetall/partall i antall games spilt, over/under, handikapp, individuell poengsum og antall, lagscore og antall for å nevne noen få. Både menns og kvinners singler og dobbeltspill er tilgjengelige som et ytterligere utvalg for spillerne. Enhver innsats du satser kan bli gjort som en del av en akkumulatorfor å gi deg ytterligere sjanse til å tjene mer.
Basketball:
Fordyp deg inn i de beste hendelsene fra hele Europa og Latin-Amerika, da Melbet gir deg det beste av basketball, en sport som er elsket over hele verden. Med live-sendinger tilgjengelige for deg, kan du satse på HUB, over/under, riktig resultat, antall baskets, og handikapp-betting. Utvalget kommer fra 3. divisjonskamper til internasjonale U14-arrangementer for å gi deg et bredere spekter av variasjoner enn noe annet sted på nettet.
Boksing:
Betting på boksing er en fornøyelse for mange på grunn av det store antallet mulige utfall basert på rundene, og her har Melbet krysset alle boksene for alle sine spillere. Velg mellom deltager 1 eller deltager 2 som vinner, seiersmetode som knock-out eller poengsavgjørelse, hvem som vil vinne i hvilken runde og til og med en rekke runder for å gi deg den beste muligheten til å vinne. Alle disse alternativene kommer med gjeldende handikapp for å øke sjansene dine.
Bordtennis:
Spillet bordtennis gir en utmerket livespill mulighet når de beste spillerne spiler mot hverandre. Med enkle ett-klikk-spillalternativer kan du velge vinneren, totalpoengsummen, antall over/under, handikapp, total scoringperioder og veddemål på settene.
Baseball:
Det var aldri enklere å satse på Major League Baseball med Melbets livespillalternativer. Se et smørgåsbord av mulige veddemål, inkludert lag 1 eller lag 2 seier, inningsprogresjon, veddemål på antall runs i en innings, antall runs for lag 1, antall runs for lag 2, antall over/under, handikapp, lav scoring innings og scoring treff. Direktesending-funksjonen betyr at du aldri går glipp av et øyeblikk i kampen.
Rugby:
Den utrolige populære sporten av rugby bringer med seg de beste livespillalternativene her på Melbets nettsid. Betraktelig stor, består mulige rugby veddemål av noen av de klassiske spillene som HUB, dobbelsjanse, handikapp, første-mann-til-mølla veddemål basert på halvdeler, antall tries, lag en antall, lag 2 antall, antall over/under, oddetall/partall for antall poeng og løpet til å vinne. Hvert veddemål eller handikapp blir vist i live odds som lar deg velge alternativet du vil med ett klikk og satse innsatsene dine. Dekningen av internasjonale og innenlandske ligaer betyr det er mer kjøtt å velge mellom for ditt livespill smørgåsbord.
Speedway:
Ikke dekket for livespill hos de fleste bookmakerne, gir Melbet speedway elskere muligheten til å satse in running og vinne flotte beløp. Spill som en del av en akkumulator eller som en enkelt hendelse på vinneren av arrangementet og andre match-ups.
Volleyball:
Herres og kvinners internasjonale, innenlandske og U21 volleyball kamper er dekket i detalj på Melbet når du leter etter kamper å vedde på. Kampene dekkes live i 2D eller 3D-representasjoner som gjør beslutningsprosessen enklere. Etter hvert som kampen utvikler, kan du satse på totalpoengsummen, over/under, HUB, handikapp, veddemål på settene, sett med lav poemgsum, riktig resultat og sett/match. Selvfølgelig, hvis innsatsene dine viser seg til å være riktige, står du for å få flotte beløp takket være akkumulatoralternativet.