Internasjonal betting på hver sport med MelbetMelbet gir et av de mest omfattende utvalgene av sport på internett. Som en spiller vil du sjelden komme bort i en så rik samling av vidt varierende sport som du kan velge mellom. Alle sportstilbudene inneholder internasjonale og innenlandske arrangementer fra hele verden, og sjeldent vil du finne en sport uten pågående arrangementer. Bookmakeren gir de beste oddsene på sporten du foretrekker, og dekker noen av de mest uvanlige sportene du kan følge med på og ønsker å satse på.

Bortsett fra tradisjonell sport, gir Melbet deg også en unik mulighet til å satse på internasjonale politiske hendelser, avstemningsresultater, YouTube-arrangementer, kjendishendelser, og TV-spesialiteter som Eurovision og Academy Awards. Og hvis du ikke er fornøyd med det tradisjonelle tilbudet av TV-arrangementer og sport, kan du gå rett over til spesielle spill der veddemål på fiske ligaer, verdens undergang og romforskningsarrangementer blir akseptert! Det er veldig usannsynlig at du finner et utvalg som dette på noen annen spillplattform som eksisterer i dag.

Liste over tilgjengelige idretter (1/2) Liste over tilgjengelige idretter (2/2)


Her er en komplett liste over godkjente sport som det kan veddes på, bortsett fra de spesielle arrangementene:

 • Cricket: Utrolig populær i Sørøst-Asia og Storbritannia, cricket får også et stort fotfeste i resten av verden. Hvis cricket er din sportslige valg, gir Melbet deg dekning av alle store cricketarrangementer over hele verden, inkludert testserier, internasjonale og innenlandske T20-ligaer, ODIer, county cricket og mye mer med gode odds.
 • Fotball: Den mest populære sporten i verden får en spesiell plass da bookmakeren gir deg det beste innenlandske og internasjonale arrangementer fra hele verden. På Melbet kan du satse på de beste ligaene fra Europa, Sør-Amerika, Nord-Amerika, Asia og Afrika. Bortsett fra de toppligaene kan du også satse på andre og tredje divisjonskamper. U19 og U20 turneringer og internasjonale vennskap er også tilgjengelig for spill. Med VM i juni, i tillegg til spill med gode odds, står du også for å vinne andre spennende premier. For å vite mer, gå til FIFA World Cup-siden vår.
 • Basketball: Spillere som elsker å satse på Basketball vil elske sin tid på Melbet, da det gir deg det beste av basketballarrangementer fra alle verdendeler. Inkludert de berømte NBA-kampene, kommer du også til å satse på toppligaer fra Europa og Sør-Amerika. Samtidig bør vårt utvalg av internasjonale kamper og kvinners NBA-kamper med de beste oddsene i markedet holde deg tilkoblet og la deg vinne mye penger.
 • Tennis: Melbet tilbyr spillmuligheter på en rekke tennisbegivenheter, inkludert, men ikke begrenset til, alle Grand Slam-turneringer, menns og kvinners kamper, Challenger-turneringer, ITF-turneringer, Davis cup og ATP-arrangementer. Alle hendelser kommer med muligheten til å satse før kampstart eller in-running.
 • Volleyball: Med Melbet kan du satse på volleyball-verdensmesterskap, internasjonale ligaer og turneringer, menns og kvinners ligamatcher og innenlandske ligaer.
 • Ishockey: Hvis du er villig til å satse på ishockeykamper, kan du velge fra NHL, KHL, AHL og ECHL sammen med verdensmesterskapskamper og europeiske ligaer her på Melbet.
 • Bordtennis: For bordtennisspillere kan du nå satse på alle fremtredende ITTF- og Challenger-arrangementer fra hele verden sammen med de største europeiske ligaene og internasjonale kampene.
 • Håndball: Hvis du elsker å følge og satse på Håndball-arrangementer, er Melbet sportsseksjonen stedet for deg. Her får du verdensmesterskap, privatlandskamper og internasjonale arrangementer, menns og kvinners kamper sammen med toppligaer fra Europa og Nord-Amerika med de beste tilgjengelige oddsene å satse på.
 • Baseball: Nyt de beste baseball hendelser fra USA, Japan og Sør-Korea som alle er under samme tak på Melbet. Spill før kampstart eller in-running, og du vil ha sjansen til å vinne stort.
 • Biljard: Melbet gir deg biljard spesielle arrangementer, Masters Turneringer, VM og mesterskapsdekning hvor du kan satse på vinnerne både før en kamp begynner og in-running mens den pågår.
 • Hesteveddeløp: De beste hesteveddeløpene fra Australia, Europa, Storbritannia og Irland er åpenbart dekket her. Melbet gir også live-arrangementer fra USA som kan veddes på før løpet starter og in-running med gode odds.
 • Futsal: Hvis Futsal spill er din greie, er den også dekket. På Melbet kan du satse på de beste Futsal-mesterskapene og internasjonale kampene.
 • Vannpolo: Vannpolo er tatt med alvor på Melbet. Derfor er alle store vannpolo-arrangementer over hele verden, inkludert Champions League, Championship League, World League og vintermesterskap dekket.
 • Rugby: Den ekstremt populære sporten Rugby vil ikke skuffe deg, da operatøren dekker alle viktige internasjonale og innenlandske arrangementer for din spillglede. Spill på alle premier australske ligaer og arrangementer, VM, Super Rugby, Challenge Cup, Six Nations Cup og VM for både eldre og U20 spillere.
 • Sjakk: Sjakk kan være kjedelig for noen, men ikke her på Melbet. Nyt de beste oddsene og din sjanse til å vinne flotte penger fra Super Turneringer, VM og World Chess Championships.
 • Boksing: Boksing har sine kjennere rundt om i verden, og vi har organisert de perfekte alternativene for de blant kundene våre. Vi dekker Boxing Super Series, head to head kamper og spesielle arrangementer som du kommer til å satse på før kampstart eller in-running på vinneren, i hvilken runde seieren kommer og seiersmetode.
 • Amerikansk fotball: Melbet tillater omfattende innsats på amerikansk fotball med handikappbetting på alle hendelser fra NFL, CFL (Canadian Football League) og all NCAA-handling sammen med spesielle arrangementsspill og spill på resultater.
 • Bandy: Bortsett fra valg av alle typer hockey, er Bandy også dekket. Sats på denne vintersporten og velg blant ulike arrangementer som inkluderer VM.
 • Motorsport: Hold deg foran andre spillere med en uslåelig samling av motorsport som inkluderer alle NASCAR-hendelser, Formel E, British Touring Car events og mesterskap, indyCar, Supercars og World Rally Championship.
 • Skiskyting: Det var aldri enklere å satse på skiskyting. På Melbet kan du satse på alle skiskyting-disipliner av IBU World Cup-arrangementer, menns og kvinners arrangementer og stafetthendelser. Både før start og in-running spill er tilgjengelige.
 • Dart: Spill på Dart som aldri før på alle store arrangementer organisert av BDO (British Darts Organization) og PCD (Professional Darts Corporation), inkludert World Series, VM, Grand Slams og European turer.
 • Alpint og skihopping: Sette på alpint og hoppe. Melbet bringer deg til Fédération Internationale de Ski (FIS) VM-arrangementer og andre store arrangementer som kan satses på før start eller in-running for alpint og det beste av å hoppe fra Four Hills Tournament, Raw Air-arrangementer og VM. Hvis du foretrekker vanlig skiturer, kan du på Melbet finne spillalternativer på Tour de Ski, Tour de Ski Women, VM og FIS World Cup.
 • Formel 1: Den mest populære billøp i verden er godt representert her på Melbet som du kommer til å satse på alle F1 Grand Prix-arrangementer, vinnere av løpene, førerens verdensmesterskap, konstruktørens verdensmesterskap, kvalifiseringsarrangementene og til og med øvelsesarrangementene. Som alltid gir Melbet de beste oddsene i bransjen.
 • Landhockey: For de som liker å satse på landhockey har vi de beste internasjonale kvinners og menns turneringer og førsteklasses sør-amerikanske og europeiske ligaer. Alle spill er selvsagt tilgjengelig for spill in-running.
 • Motorsykler: Motorsykkelløp er populære over hele landet og det er plenty med spillmuligheter. Med dette i bakhodet er det lov å satse på Moto2, Moto3, alle Moto GP-arrangementer og Superbike-løpene sammen med VM.
 • Bowling: Bowling er yndlingssporten til mange, og det er mulig å satse på Bowling-verdensmesterskapet og profesjonelle Bowling-ligaer for en sjanse til å vinne gevinster.
 • Sykkelløp: Sykling er en stor sport internasjonalt, og det beste av sykkelhendelser er dekket for å holde din interesse. Tour de France er tilgjengelig før turneringsstart med over/under-spillmuligheter sammen med Belgias National Road Race Championship og andre store arrangementer.
 • Svømming: Svømming som gamblingspill kan det ikke bli mye kjærlighet for andre steder, men Melbet holder deg interessert i å bringe til deg de beste FINA hendelsene fra hele verden sammen med de spesielle hendelsene fra OL.
 • Poker: Et enormt populært spill og gambling kortspill selv, har poker fått kultstatus blant spillere og gamblere. Melbet gir deg det beste av WSOP (World Series) og andre store Poker-arrangementer hvor du kan satse på de vinnende spillerne og andre muligheter.
 • Squash: En svært konkurransedyktig kamp i seg selv gir Squash deg en sjanse til å konkurrere mot andre spillere og tjen litt kaldt hardt penger. Du får de beste oddsene på PSA World Series menns og kvinners turneringer som du kan utnytte og få gevinstene til å strømme inn.
 • Golf: Melbet har den beste samlingen av golfarrangementer fra hele verden du kan satse på. Sats på alle Majors hendelser, Ryder Cup, Road to Dubai, KPMG Trophy, USA Masters, USPGA, US Open, Shoprite LPGA, Shot Clock Masters, British Open, Walker Cup, Solheim Cup og så videre. Alle disse hendelsene kommer med muligheten til å satse på pre-kamp og in-running for å maksimere sjansene for å vinne.
 • Netball: En av de mest glemte idrettene på andre bookmakeres nettsider er netball tilgjengelig på Melbet som et spillalternativ og du kan satse på Super Netball-serien og andre hendelser fra over hele verden.
 • Kampsport: I tidene av kampsport og MMA er det bare naturlig at Melbet ville bringe kampsport som et spillalternativ, og så har de gjort det. Det er dekning på de beste hendelsene fra UFC, Combatsport Bellator, ACB, KSW og potensielle kamper hvor du kan satse på vinnere, vinnemåte og antall runder.
 • Friidrett: Det er alltid morsomt å se på og satse på friidrett på grunn av de mangfoldige hendelsene det bringer til bordet. For å gi deg en del av moroa, bringer Melbet det beste av atletiske hendelser som Diamond League og du kan satse på alle hendelser som menns og kvinners løping, lengdehopp, høydehoppe, hindringsløype, kulestøt, spydkast og så videre. Så kan du vedde på de beste atletiske hendelsene med Melbet.
 • Hundeveddeløp: Melbet gir en omfattende liste over hundeveddeløp fra Europa og andre steder, og du kan satse før løpet starter eller in-running på vinnerne.
 • Kunstskøyter: Nå kan du satse på den potensielle skøytevinneren av OL 2022 her på Melbet.
 • Gælisk Fotball: Melbet tilbyr en stor samling av Gælisk Fotball-arrangementer fra Europa, mye større enn noen annen liste du finner online. Bortsett fra vinnerne i mesterskapet kan du også satse på potensielle prisvinnere. Betting på U20 turneringer i tillegg til senior turneringer er også tilgjengelig.
 • Softball: Softball-arrangementer er alltid tilgjengelige for spill slik at du kan satse på de beste NPF-hendelsene for både menn og kvinner. I tillegg til handikapp-alternativer kan du også satse på vinnere, totalpoengsum og oddetall/partall i antall poeng.
 • Trav: De beste trav-arrangementene for spill fra Europa og Australia finnes på Melbet. Du kan satse på potensielle vinnere og topp 2 plasseringene.
 • Speedway: Speedway motorsykkel er populær over hele verden, og på Melbet kan du satse på de beste europeiske begivenhetene, Grand Prix-arrangementer, Norgesmesterskap og Verdensmesterskap. Det er din sjanse til å satse på vinnerne.
 • Hurling: Professional Hurling er foretrukket av mange spillere, og på Melbet kan du satse på All Star-arrangementene, og pre-kampspill på All-Ireland Championship, Munster og Leinster-mesterskapet, samt mesterskapsresultater
 • Hesteveddeløp langsiktig: Med det beste av langsiktige hesteveddeløp på arrangementer fra Europa og Nord-Amerika, kan du nå satse på vinnere og topp 3 plasseringene langt før løpets dag.
 • Trav langsiktig: Trav er en utfordrende begivenhet som ikke få mye kjærlighet i spillmiljøet, men din nummer 1 bookmaker bringer det beste av trav-arrangementer for spillerne å vinne mye penger på. Finn de beste hendelsene fra Europa, Nord-Amerika og Australia for å satse dine penger på.
 • Surfing: Usedvanlig populær blant ekstrem sportselskere, gir de beste surfing hendelsene også deg den beste sjansen til å vinne på Melbet. Hold øynene åpne for WSL Championship-arrangementene og Uluwatu-konkurransen der du kan satse på både vinnere og finalister.
 • Pesäpallo: Ganske lik baseball, men mer spennende, er det finske spillet Pesäpallo til stede på Melbet og lar deg satse på poeng og vinnere av finske superserier og andre arrangementer.
 • Hundeveddeløp langsiktig: Nok et bra trekk av Melbet er at de har lagt langsiktige hundeveddeløp til sin amling. Dette er bra for fans av sporten som kan satse på et løp flere uker eller måneder i forveien og virkelig er rosinen i pølsa.