Sats på livespill som er direktesendt på TVMelbet er hjemmet til de beste online TV-spillene som hver spiller ville finne ekstremt lett, underholdende og lønnsomt. Dette er i tillegg til det allerede rike live casinoet og live spilleautomatene som tilbys til hver kunde. Men hvis du føler at du vil prøve noe annet, er TV-spill-delen det perfekte valget, da det er fullt av de beste gamblingspillene og live vennlige dealere med intuitive og enkle grensesnitt.


TVbet-seksjonen

"TVbet" tilbyr deg de beste live TV-spill med spill som Hjulet, Poker, War of Elements. 5BET og 7BET.

Oversikt

War of Elements

Et enkelt, men vanedannende spill å starte opp, er War of Elements spillet hvor et høyt kort vinner. Mellom dealeren og spilleren har du 6 forskjellige spill å velge mellom i begynnelsen av runden. Når spillerens kort er valgt, blir spillalternativer oppdatert i sanntid som du kan barte satse på de mulige gjenværende alternativene.

Dealeren er svært vennlig for å imøtekomme die veddemål, og du kan se hvert trekk live. Velg mellom en rekke kombinasjoner av spill som du kan satse på med et enkelt klikk et beløp så lavt som Kr. 1,-. Eller du kan angi nøyaktige beløpet du vil satse ved manuelt justering. Du kan raskt se på de siste spillene for å finne ut om det er noen mønstre i spill eller se på resultatene for å få en helhetlig ide om hvordan spillet utviklet seg.

’Slik spiller du’ delen er en fin touch for nybegynnere og erfarne spillere og hjelper deg til å identifisere nyansene i spillet. Å vite om spillet i detalj og hvordan å satse gir deg alltid overtak og en bedre sjanse til å vinne. Du kan til og med stemme for din favorittdealer på ’vår dealer’ seksjon for å øke sjansene for at dealeren du ønsker deg dukker opp når du spiller.

7Bet

Enkelt, men givende, er spillet 7Bet perfekt for både nybegynnere og erfarne spillere. Som de herlige dealerne bringer spillet live til deg, kan du satse på mange utfall, inkludert å gjette de 7 tallene, hvor mange utvalgte baller som skal trekkes, oddetall/partall, antall tallene oddetall/partall, sist trekt tall, farger på de ballene som blir trekt, mengde, mengde etter farge for å nevne noen få.

Med så mange alternativer å satse på, er det ikke overraskende at du får større sjanse til å vinne med innsatsene dine. Igjen, er den laveste innsatsen av Kr. 1,- perfekt for alle og kan økes med et enkelt klikk eller det kan gjøres manuelt. Se på resultatene for å se hvordan spillet har utviklet seg eller klikk på avsnittet ’slik spiller du’ seksjonen for å vite mer om 7Bet. Nok en gang, stem for din favorittdealer på ’vår dealer’-seksjonen.

5Bet

Akkurat som 7Bet, er 5bet et lignende spill, men med 5 baller som betyr at sjansene for å vinne er enda større. Som med sin litt større motstykke, kan du ved 5bet plassere innsatsene dine på en rekke alternativer, inkludert tall som skal trekkes, oddetall/partall, farge, mengde, delbarhet, minste/største, neste tall trekt, osv. En rask titt på ’slik spiller du’ og spillresultatene vil avsløre mange flere nyanser av dette spillet. Sats så lavt som Kr. 1,- og kom i gang på vei mot gode gevinster. Ikke glem å vise din kjærlighet til dine favorittdealere ved å stemme for dem.

Poker

Et spill av både dyktighet og lykke, vil Livebet Pokerrommet gi deg en sjanse til å satse på resultatene av et live pokerspill som dealeren legger ut. Sats på en mengde alternativer som høyt kort, ett par, to par, tre like, flush, straight, royal flush, fullt hus, fire like, straight flush og så videre.

Se forsiktig på hendene for å ta din beslutning din i det flop, turn og river-kortene kommer. Sats på alternativene på hvert trinn. Du kan også satse på innsatsen og pre-flop-action. Igjen, bruk alternativet med ett klikk for å satse enkelt eller manuelt angi nøyaktige beløpet du vil by på. Klikk på ’slik spiller du’ for å lære mer om video poker og alle spillets nyanser.

Wheel

Hjulet kan være ditt lykkehjul når du deltar i de spennende, interaktive, morsomme handlingene på dette spillet fra Livebet. Med muligheter for å satse på tallene som ville komme opp, splitte, fargene, over/under, dusin og kolonner. Du får over 2 minutter til å plassere innsatsene dine ved hjelp av de enkle alternativene for satsing og vente på at hjulet skal spinne. Ikke glem å stemme på din favorittdealer hvis du vinner stor på hjulet.


BETGAMES TV-seksjon

Oversikt

War Of Bets:

Akkurat som War of Elements, prøver du i dette spillet å gjette om dealer eller spiller vil ende opp med det høye kortet eller vil det være uavgjort/krig. Bortsett fra disse primære innsatsene, kan du enkelt satse på farger, korttyper og verdier som blir delt ut til spilleren eller dealeren.

Mens du spiller, får du se klokken på bordet, så uansett hvor engstelig du er, vet du alltid hva klokkeslettet er. Sats med et enkelt klikk med alle mulige innsatsbeløp som klart vises. Alternativet live chat er ekstremt praktisk hvis du har noe å diskutere med Betgames-teamet.

Baccarat:

Et av de mest kjente gambling-spillene noensinne, gir Betgames Baccarat deg muligheten til å satse på primære veddemålene til spilleren eller bankeren som vinner og på et stort antall sidespill. Du kan satse på par på hver side, drakter, verdier, farger, stor/ iten hånd, oddetall/partall eller antallverdien til kortene. Spillere får lov til å satse mellom hvert kort som deles ut og det betyr at du kan se hvordan den nåværende runden utvikler seg og ta dine beslutninger basert på det. Du kan enkelt bruke live chat-alternativet hvis du har spørsmål og du kan lett satse veddemål med det enkle ett klikk-alternativet.

Poker:

På Betgames live pokerbord, finner du det perfekte spillet for gambling på pre-flop action, flop-kort, turn- og river-kort. Det beste ved dette spillet er at dealeren vil forklare deg nåværende status for hendene mellom hver handling og hvilke hender som vinner eller taper. Dette gjør spillet enkelt for nye spillere som har problemer med å holde oversikt over situasjonen visuelt. Som alltid kan spillerne satse på flush, royal flush, straight, tre like, ett par, to par og så videre. Alternativer for live chat og enkel innsats er også tilgjengelig for dette bordet.

Terninger:

Enkelt og hyggelig terningspillet som leveres av Betgames TV gir alle spillere en sjanse til å vinne takket være stort antall tilgjengelige spillalternativer å velge mellom. Da 5 terninger kastes i hver runde, kan du satse på kombinasjonene, tallene, summen på terningene og oddetall/partall. Du får god tid til å velge dine veddemål som du ser hver kast live i hver runde.

Hjulet:

Alle spillere som er interessert i gambling må være kjent med hjulspillet. Det enkleste spillet noensinne, kan du se på når hjulet spinnes til din fordel etter at du har forsiktig satset dine veddemål. Du kan øke sjansene dine for å vinne ved å vedde på tallene som klappen stanser på eller ved å satse på sidespill som farge eller oddetall/partall.

Lucky 5 og Lucky 7:

To lignende spill med tonnevis av spillalternativer, presenterer Betgames TV deg tolive spill som er favorittspillene til mange spillere. Velg mellom tallene som blir droppet, hvilke fargede baller blir droppet, hvilke fargede blir det mer av enn andre farger og en mengde andre muligheter for å teste lykken din og hjelpe deg til å vinne stort. Du kan alltid satse veddemålene dine med ett klikk og nyte det mest mulig.